Τοπική αποθήκευση φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης.
Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την τοπική αποθήκευση στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Λάστιχο χύτρας ταχύτητος PYRAMIS ROBUSTO PLUS 8L-10L Original

Κωδικός
49552714
Το λάστιχο στο καπάκι μιας χύτρας έχει σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της μαγειρικής διαδικασίας. Αν και μπορεί να φαίνεται ως μια μικρή λεπτομέρεια, το λάστιχο είναι σημαντικό για τους παρακάτω λόγους:

Στεγανοποίηση: Το λάστιχο δημιουργεί σφράγισμα μεταξύ του καπακιού και του σώματος της χύτρας. Αυτό το σφράγισμα είναι απαραίτητο για να διατηρείται η πίεση μέσα στη χύτρα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, που είναι συχνά απαραίτητο για την ταχεία ετοιμασία των φαγητών.

Ασφάλεια: Η σωστή λειτουργία του λαστίχου εξασφαλίζει ότι η χύτρα θα παραμείνει σφραγισμένη κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Αυτό είναι σημαντικό για την αποφυγή ατμών ή υγρών.

Διατήρηση της Θερμοκρασίας: Η σφράγιση που παρέχει το λάστιχο βοηθάει στη διατήρηση της θερμοκρασίας μέσα στη χύτρα. Αυτό είναι σημαντικό για την αποδοτικότητα του μαγειρέματος και την οικονομία ενέργειας.

Εάν παρατηρείτε ότι το λάστιχο της χύτρας σας έχει φθαρεί, αλλάξει χρώμα, σκιστεί, κοπεί ή έχει χάσει την ελαστικότητά του, είναι σημαντικό να το αντικαταστήσετε για να διασφαλίσετε την ορθή λειτουργία της χύτρας και την ασφαλή παρασκευή των φαγητών.

Ειδοποιήση Προϊόντος

Εισαγάγετε το email σας για να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν αυτό το προϊόν είναι σε απόθεμα
Αναμένεται
Τι είναι αυτό; Τσεκάρετε "Να με θυμάσαι" για να έχετε πρόσβαση στο καλάθι σας ακόμα και αν δεν έχετε κάνει σύνδεση.